Toimitusehdot

Voimassa 26.4.2020 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Flow Consulting Oy (Y-TUNNUS 2089952-7). Myymme tuotteita pääsääntöisesti yrityksille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hintoihin lisätään arvonlisävero. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta kauppa.flow.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • viitenumeron
  • laskun loppusumman

 

————

Maksutavat

Pankkimaksu

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

 

Reklamaatiotapauksissa ota yhteyttä Flow Consulting.

Luottokorttimaksut 

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksaminen

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

————

Toimitusaika

 

Tuotteiden toimitusaika sovitaan aina erikseen ostajan ja palvelutarjoajan kesken. Osassa tuotteista (kuten valmennusryhmät), aikataulu on ilmoitettu tuotteen yhteydessä. 

Toimitustapa ja toimituskulut

Tuotteet ovat pääosin digitaalisia tuotteita, jolloin toimituskuluja ei ole. Poikkeuksista ilmoitetaan viimeistään kassasivulla.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on vähintään Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Takuu ilmoitetaan tuotekohtaisesti.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • tilausvahvistuksen numero
  • pankkitilinumerosi

Palautusosoite:

info@flow.fi

Palautus tehdään aina sille maksutavalle, jota on alkuperäisessä tilauksessa käytetty. Saatamme tarvita tähän sähköpostilinkin. 

Koska verkkokaupassa myydään aiheettomia palveluita, palautus ei aiheuta lisäkustannuksia. 

 

Reklamaatiot ja kiistatilanteet

Reklamaatioissa ota yhteys viipymättä toimittajaan

Flow Consulting Oy
Oksasenkatu 10
00100 Helsinki

info@flow.fi

+358 (0)20 7437 999

Mahdollisissa kiistatapauksissa pyrimme ratkaisemaan tilanteen ensisijaisesti neuvotteluin asiakkaan kanssa. Mikäli yhteiseen ratkaisuun ei päädytä, voi asiakas ottaa yhteyttä kuluttajaneuvontaan saadakseen sovitteluapua. Tarvittaessa asia voidaan viedä eteenpäin ratkaistavaksi kuluttajariitalautakuntaan.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Tuotteeseen tai sen käyttöön sekä toimituksiin liittyvistä ongelmista tulee ilmoittaa viipymättä Flown asiakaspalveluun, osoitteeseen info@flow.fi.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Flow Consulting Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Flow Consulting Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.